Våre tre slagord er: Tydelighet - Samlende - Engasjerende

StudentKRIK Oslo er et KRIK lokallag i hovedstaden. Dette er lokallaget for deg som ønsker å være med på treningsøkter med god stemning, sosiale sammenkomster, bli kjent med Jesus, dra på turer, og rett og slett ha det moro! Vi trener to ganger i uka, og arrangerer små og store sosiale happenings annenhver uke. I tillegg arrangerer vi turer, blant annet «bli-kjent-tur» på høsten og vintertur til Hemsedal på nyåret.

Treningene er for alle, og er et tilbud til deg som ønsker noen svette treningsøkter med diverse ballsport, i kombinasjon med et samlende miljø.

Men, som nevnt, er Student KRIK Oslo mer enn bare gymsal og ballsport. Vi har flere undergrupper som har ansvar for helheten og aktiviteten i lokallaget. Sportstyret tar seg av treningene mens KRIKnaTUR sørger for frisk luft og flotte turer ut i det fri. Sosialstyret passer på at vi også får riktig dose sosialt samvær og godsaker, mens CHRISC ser til at vi vet hva som skjer i fjerne strøk og kan være med på å gjøre hverdagen bedre for mennesker i Rwanda. Sammen er vi StudentKRIK Oslo, som ønsker å være et tydelig lokallag i studentmiljøet, som samler og engasjerer studenter til idrettsglede, trosglede og livsglede.

Vi kan by på godt miljø, svette treningsøkter, variert sportslig tilbud uansett nivå, latter, gamle og nye venner, frisk luft, andakter, turer og mye mer. Håper du kan by på ditt nærvær, vi vil gjerne ha deg med!!!

For mer informasjon om KRIK og lokallag, sjekk ut: krik.no.
Sjekk også ut vår Facebookside - Student KRIK Oslo, og meld deg inn deg der!